המצרכים
150 גרם חמאה
150 גרם אבקת סוכר
150 גרם קמח שקדים
3 חלמונים
30 גרם קורנפלור
20 גרם קמח
30 גרם ליקר
אופן ההכנה
בקערת מיקסר באמצעות "וו גיטרה" מקציפים
חמאה+ אבקת הסוכר+קמח שקדים
את החלמונים מוסיפים בהדרגה תוך כדי שמירה על הגדלת הנפח
(הקצפה זו נמשכת כ-20 דקות)
קורנפלור+ קמח+ ליקר- מוסיפים לעיסה בתנועת קיפול
גנאש פרי (תפוזים)
125 גר' שמנת
חצי פריגת קפוא – 125 גר'
125 גר' שוקולד מריר
75 גר' חמאה
30 גר' גלוקוזה:
יש להרתיח בסיר
לאחר הרתיחה להעביר לקערה ולהוסיף את השוקולד
להוסיף לתערובת, להמתין מס' דקות ולבחוש עד לקבלת מרקום חלק
ניתן להשתמש בתפוזים טריים: 3 תפוזים סחוטים וקליפה מתפוז אחד