מתכון להכנת קרם שקדים לאפייה

המצרכים

150 גרם חמאה

150 גרם אבקת סוכר

150 גרם קמח שקדים

3 חלמונים

30 גרם קורנפלור

20 גרם קמח

30 גרם ליקר

אופן ההכנה

בקערת מיקסר באמצעות “וו גיטרה” מקציפים

חמאה+ אבקת הסוכר+קמח שקדים

את החלמונים מוסיפים בהדרגה תוך כדי שמירה על הגדלת הנפח

(הקצפה זו נמשכת כ-20 דקות)

קורנפלור+ קמח+ ליקר- מוסיפים לעיסה בתנועת קיפול 

 

גנאש פרי (תפוזים)

125 גר’ שמנת
חצי פריגת קפוא – 125 גר’
125 גר’ שוקולד מריר
75 גר’ חמאה
30 גר’ גלוקוזה:
יש להרתיח בסיר

לאחר הרתיחה להעביר לקערה ולהוסיף את השוקולד
להוסיף לתערובת, להמתין מס’ דקות ולבחוש עד לקבלת מרקום חלק
ניתן להשתמש בתפוזים טריים: 3 תפוזים סחוטים וקליפה מתפוז אחד