גלסאז' קקאו מבריק
המצרכים 135 סמ"ק מים 320 גרם סוכר 235 סמ"ק שמנת מתוקה 120 גרם גלוקוז 30 גרם סוכר אינוורטי 90 גרם אבקת קקאו מנופה 85
מתכון להכנת קרם שקדים לאפייה
המצרכים 150 גרם חמאה 150 גרם אבקת סוכר 150 גרם קמח שקדים 3 חלמונים 30 גרם קורנפלור 20 גרם קמח 30 גרם ליקר אופן ההכנה
תהליך טמפרור השוקולד
טימפרור השוקולד הוא תהליך של חימום וקירור השוקולד. תכליתו "לסדר" את גבישי הקקאו ,הסוכר והשומן בסדר הנכון וכל זאת בכדי שנוכל לקבל תערובת ציפוי חלקה
גנאשים של דה-בר
גנאש שוקולד – מריר 70% , שוקולד לבן 125 מ"ל שמנת מתוקה 125 גר' שוקולד מריר 25 גר' חמאה יש להרתיח בסיר לאחר הרתיחה להעביר
סופלה שוקולד זוגי של דה-בר
המצרכים 50 גר' חמאה 50 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות (לסופלה פרווה – 25 גר' מחמאה, 50 גר' שוקולד מריר) 2 כפות מלאות סוכר 1
סופלה שוקולד דה-בר
המצרכים 200 גר' חמאה- לשידרוג ניתן להוסיף 2 כפיות קפה נמס 200 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו שבור לקוביות 150 גר' (3/4) סוכר