המצרכים
1 ליטר חלב
250 גרם סוכר
100 גרם קורנפלור
1 מקל ווניל איכותי- מומלץ מדגסקר
6 חלמונים
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
*לשדרוג הקרם ניתן להוסיף 200 גרם שוקולד לבן (ולרונה קרמליה או אופליס)
אופן ההכנה
900 סמ"ק חלב + 250 גרם סוכר+ מקל ווניל = שמים בסיר ומביאים לרתיחה
100 סמ"ק חלב( הנותרים) + 100 גרם קורפלור + 6 חלמונים = מערבבים ביחד ויוצרים בליל
מחברים בין בליל הקורנפלור והחלב החם תוך כדי בחישה מהירה עד לקבלת קרם אחיד.
*חשוב ביותר –
בשלב חיבור החלב החם + בליל הקורנפלור יש לערבב באופן עקבי ומהיר.
הקרם מוכן ברגע שאנו רואים מעין מכתשים (בועות) בקרם.
יש להעביר את הקרם לערבוב בקערת מיקסר ולהוסיף את החמאה + שוקולד