סופלה שוקולד זוגי של דה-בר

המצרכים

50 גר’ חמאה
50 גר’ שוקולד מריר שבור לקוביות (לסופלה פרווה – 25 גר’ מחמאה, 50 גר’ שוקולד מריר)

2 כפות מלאות סוכר
1 ביצה

2 כפות גדושות של קמח
בפסח או ללא גלוטן ניתן להחליף את
הקמח בעמילן תירס או קמח תפו”א

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה בסיר קטן עד
להרתחה, מסירים מהאש ומכניסים את
השוקולד, מערבבים עד לקבלת גנאש
אחיד

טורפים את הביצה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידהומוסיפים את השוקולד והחמאה

מוסיפים לבלילה ובוחשים בתנועת קיפול עד שמתקבלת תערובת אחידה
מוזגים את הבלילה לתוך תבניות אישיות (תבניות מאפינס) ואופים בחום 200 מעלות למשך 10 דקות.