המצרכים
180 גרם קמח לבן
60 גרם קמח שיפון
84 גרם מחמצת
5 גרם שמרים טריים
3.5 גרם מלח
120 גרם מים
95 גרם מרינדת זיתים
אופן ההכנה
לפני הכנסת הבצק לתנור יש לוודא שהחום הינו 250 מעלות !
10 דקות ראשונות אופים בחום של 250 מעלות,
לאחר מכן מורידים את החום ל230 מעלות למשך 10 דקות נוספות.
ממשיכים את האפייה בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות
אופן הכנת מרינדת זיתים
42 גרם זיתים ירוקים
42 גרם זיתים שחורים
3 גרם שמן זית
3 מיל' יין אדום
2.5 גרם שום
2 גרם רוזמרין
1 גרם קימל
1 גרם גרגירי כוסברה