סופלה שוקולד דה-בר

המצרכים

200 גר’ חמאה- לשידרוג ניתן להוסיף 2 כפיות קפה נמס
200 גר’ שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו שבור לקוביות
150 גר’ (3/4) סוכר
4 ביצים
150 גר’ (כוס) קמח, ניתן להחליף בקמח שקדים או בעמילן תירס

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה בסיר קטן עד להרתחה, מסירים מהאש ומכניסים את השוקולד, מערבבים עד לקבלת גנאש אחיד.
מקציפים קלות את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף קל, ומוסיפים את השוקולד.
מוסיפים לבלילה ובוחשים בתנועת קיפול עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוזגים את הבלילה לתוך תבניות אישיות (תבניות מאפינס) ואופים בחום 200 מעלות למשך כ 9 דקות.