קורס קונדיטוריה | לימודי קונדיטוריה

בואו להגשים חלום ולגלות את הקונדיטור שבכם!

בין אם אתם חסרי ניסיון באפייה או כאלה החובבים את תחום הקונדיטוריה וכבר אופים מגוון עוגות ומאפים קורס הקונדיטוריה של דה-בר יעניק לכם כלים ומיומנות אפייה שיקפיצו את אתכם צעד אחד קדימה.

בואו ללמוד את סודות האפייה וליצור עולם קולינרי משלכם.

 

קורס הקונדיטוריה של דה-בר מועבר ע"י קונדיטורים מקצועיים

הקורס הינו קורס קונדיטוריה מעשי ולימודי, מטרת הקורס שמשתתפי הקורס ירכשו כלים, ידע וטכניקות עבודה.

משתתפי הקורס לומדים לבנות מתכון וליצור עולם קולינרי אישי לכל אחד.

קורס הקונדיטוריה מתקיים במתחם דה-בר , מתחם סדנאות ואירועים במושב כפר חסידים, המתחם הינו מתחם כשר עם תעודת כשרות. 

זה הזמן שלכם להגשים חלום, הירשמו לקורס קונדיטוריה ותתחילו לאפות כמו שתמיד חלמתם..

הבסיס בעולם הקונדיטוריה – קורס קונדיטוריה למתחילים ומעבר

*קורס קונדיטוריה בן 6 מפגשים , משך כל מפגש כ-5 שעות,

* החלה ההרשמה לקורס קונדיטוריה וללימודי קונדיטוריה המחזור הבא,

*מהרו לשריין מקום, פנו אלינו עכשיו 077-61-600-61 או שלחו פנייה במייל 

לפרטים נוספים אודות לימודי קונדיטוריה וקורס קונדיטוריה חייגו 077-61-600-61

סילבוס קורס קונדיטוריה

מטרות הקורס :

פיתוח זהות קולינרית לכל משתתף

הבנת תהליכי אפייה וחיבור בין חומרי הגלם השונים

 

בין נושאי הקורס:

היכרות עם עולם האפייה

תהליכים (כימיים ופיסיקליים) המתרחשים במהלך האפייה

שיטות וטכניקות רידוד/ זילוף/חיתוך/ עיצוב והגשה

היכרות עם משפחות הבצקים והפריכים- בצק מתוק/ מלוח

היכרות עם עולם העוגיות – טכניקות ושיטות להכנת עוגיות

היכרות עם עולם השוקולד – טימפרור והכנת ממתקי שוקולד

בצק שמרים מלוח / מתוק

עוגות אפויות / עוגות קרות

אפיית לחמים

עוגות ראווה וקינוחי מוס

קרמים וגלאסז'

עוגות בחושות

לפרטים אודות קורס קונדיטוריה / לימודי קונדיטוריה פנו עכשיו

למה אנחנו?

דה-בר מציעים לך חוויית למידה  מיוחדת במינה, קורס קונדיטוריה מקצועי !

*הקורס מועבר בכיתה מעוצבת ומאובזרת בתוך מתחם סדנאות ואירועים

*הקורס מועבר באווירה אישית- מקסימום 12 משתתפים בקורס

*קורס הקונדיטוריה של דה-בר מועבר ע"י צוות קונדיטורים מקצועיים

*קורס הקונדיטוריה של דה-בר מאפשר לכל משתתף לפתח זהות קולינרית אישית

*הקורס הינו קורס קונדיטוריה משולב מעשי+ לימודי

*חומרי הגלם מהמשובחים והטובים ביותר שיש