מועדי סדנאות

דה-בר מציעים לך מגוון סדנאות שיפתחו בפנייך עולם חדש של טעמים, צבעים וניחוחות!
ההזדמנות שלך ללמוד את סודות המקצוע מתחילה כאן !

לפרטים והרשמה ניתן לפנות לשירות לקוחות 077-61-600-61 ותיהנו מכל רגע!

כל הסדנאות מתקיימות במתחם דה-בר באווירה כפרית ומיוחדת במינה, מושב כפר חסידים.

מושב כפרי חקלאי הממוקם בין חיפה לטבעון-מוקף בשדות חקלאיים ומגוון גידולי שדה.

המקום המושלם בו תוכלו לחוות את הטבע מקרוב

אוהבים לבשל או לאפות? יש לכם חלום לייצר ממתקי שוקולד משובחים בעבודת יד?

בואו להגשים חלום 

ולגלות את סודות המטבח האיטלקי, קסם השוקולד והאפייה

סדנאות מעשיות | אנשי מקצוע מובילים בתחום | חוויה מהנה, טעימה ובלתי נשכחת

הצטרפו אלינו לחוויה איטלקית בלתי נשכחת, ניחוחות קסומים ומענגים מארץ המגף.

סדנת שף - מבשלים ארוחה איטלקית

גם סדנה, גם חוויה וגם ארוחה מענגת וטעימה במיוחד.

זו ההזדמנות שלכם לפתוח דלת לחוויה קולינרית בלתי נשכחת!

הסדנה הינה סדנה מעשית הכוללת:

הכנת פסטות החל משלב הכנת הבצק -פסטה בעבודת יד ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל!

הכנת פסטות צבעוניות מחומרים טבעיים- נלמד כיצד "צובעים" את הפסטה מפיגמנטים של ירקות.

נכין 8 סוגי פסטה-

פסטה פטוצ'יני * פסטה פנה* פסטה פרפלה * פסטה מקרוני * פסטה רביולי

נכין ענני רביולי במילויים מיוחדים-

פלפלים קלויים-גבינות ועשבי תיבול * קרם חצילים על האש ובזיליקום * בטטה סגולה ומסקרפונה

נכין רטבים מיוחדים:

חמאה-זוקיני- יין לבן ואורגנו * מרווה-עגבניות צלויות וזיתי קלמטה* פטריות-ערמונים ויין אדום

נכין פיצה נפוליטנה ופוקצ'ת רוזמרין ומוצרלה אותן נאפה בתנור אבן על עצים ממש כמו באיטליה

נקנח את הסדנה עם טירמיסו - קינוח איטלקי קלאסי שכל ביס הוא תענוג עילאי

נאזין למוסיקה, נרים כוסית יין לחיים ונתכנס לארוחה באזור המדשאה, בין עצי האשכולית לפומלה ומתחת לפרגולת עץ ענקית

משך הסדנה כ-3 שעות

עלות הסדנה 279 ש"ח למשתתף יחיד, רכשו שובר זוגי ותיהנו מ50 ש"ח הנחה

יש לכם תשוקה ואהבה לבשר עסיסי?

אם כן, אנחנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו לסדנת בשרים בלתי נשכחת!

להתענג על נתחי בשר משובחים ואיכותיים, ללמוד טכניקות חיתוך/ צלייה ומידות עשייה

להכניס סלטים מיוחדים ותוספות טעימות להגשה לצד מנות הבשר בארוחה.

הסדנה הינה סדנת שף מעשית הכוללת:

היכרות עם נתחי הבשר, טכניקות חיתוך, תיבול, מידות עשייה

הכנת מרינדות ורטבים ייעודים לבשר

הכנת נתחי אנטריקוט על הגריל, שיפודי סינטה המוגש לצד סלסת עגבניות, המבורגר 100% בשר המוגש בלחמניית המבורגר אותה נכין ונאפה במקום , קציצות קבב בסגנון מזרחי המוגשות על מצע של קרם חצילים על האש

נכין מקלוני בטטה ופלחי תפוחי אדמה קלוים בתנור עם שמן זית ועשבי תיבול * 3 סוגי סלטים להגשה לצד מנות הבשר

ולסיום נקנח במשהו מתוק ומטריף, פונדנט שוקולד פרווה- עוגת שוקולד עסיסית 

משך הסדנה כ-3 שעות | עלות הסדנה 299 ש"ח למשתתף - רכשו שובר זוגי ותיהנו מ50 ש"ח הנחה!!

רא השנה מתקרב בצעדי ענק ולכבודו בנינו עבורכם סדנת קינוחים במהדורה מיוחדת לחג.

הצטרפו אלינו לסדנת קינוחים שתשדרג לכם כל אירוע ואירוח ותהפוך לשיחת היום.

הסדנה כוללת הכנת:

קינוחי ביס מרהיבים , צבעוניים ומענגים שכולם יתענגו עליהם וירצו עוד ועוד..

קינוחי מוס דבש - שכבות מענגות של מוס שוקולד המתחברות יחד עם שכבות בראוני דבש עם נגיעות של פקאן |

שלגוני מגנום שוקולד מריר/ חלב ופקאן | שלגוני מגנום שוקולד לבן ואגוזי לוז

עוגת שוקולד -דבש ושכבות גנאש, מדובר בעוגת שחיתות, חיבור מטריף בין שוקולד , רכות, נימוחות ועסיסיות

מאפינס דבש | מאפינס שוקולד חום/לבן | מאפינס ווניל ודובדני אמרנה

עוגת דבש קלאסית ומסורתית *עוגת דבש -אגוזים וקינמון

משך הסדנה כ-5 שעות | עלות הסדנה 289 ש"ח למשתתף- רכשו שובר זוגי ותיהנו מ50 ש"ח הנחה

 

 

אין כמו ניחוחות אפייה הממלאים את החלל, ואין כמו להגיש לשולחן החג לחמים ומאפים שהכנתם במו ידיכם , טעימים , מענגים ומיוחדים.

הצטרפו אלינו לסדנת אפייה מיוחדת במינה לקראת החג , סדנת אפייה עם הקונדיטור ואופה הלחמים ערן דה-בר, דור 4 בתחום סדנה מעשית בת כ-5 שעת בה תלמדו את סודות האפייה ואיך להכין לחמים ומאפים מיוחדים לחג.

הסדנה כוללת-

הכנת חלות מתוקות וחלות רגילות קלועות לשולחן החג

הכנת לחמניות ביס | לחמים ממולאים | הכנת לחמים מעוצבים לחג| לחמים עם עשבי תיבול | לחמים בהידרציה גבוהה משתנה

הכנת בגטים בעבודת יד | הכנת בייגל ופרייצל 

בתום הסדנה כל משתתף מקבל חוברת מתכונים + מארז לקחת הביתה את המאפים ולחמים שהכין.

עלות הסדנה 279 ש"ח למשתתף יחיד, רכשו שובר זוגי ותיהנו מהטבה בשווי 50 ש"ח הנחה.

 

 

רוצים לשדרג את ארוחת החג השנה? לשלב דברים חדשים, מפתיעים ומיוחדים?

הצטרפו אלינו לסדנת שף מיוחדת בה נבשל ארוחה מענגת וטעימה

הסדנה כוללת:

חריימה דגים * ברוסקטה כבד קצוץ * גלילי חצילים ובצלים במילוי פריקה * שוקי עוף בדבש-יין ושקדים * עוף ממולא באורז-שקדים ופירות יבשים *

פאי בשר בקר ועשבי תיבול* סלטים להגשה לצד המנות * לחמניות ביס בעבודת יד* קינוח פרווה

משך הסדנה כ-4 שעות | עלות הסדנה 310 ש"ח למשתתף, רכשו שובר זוגי ותיהנו מ50 ש"ח הנחה

הצטרפו אלינו לסדנת אפיית לחמים והפעם סודות המחמצת.

במסגרת הסדנה נכין מגוון רחב של לחמים, נלמד להכין מחמצת ואיך מתחזקים ועובדים עם המחמצת.

נלמד איך בונים מתכון, מה כללי הבסיס והחובה , איך יוצרים את הקרסט בלחמים ואת האווריריות בפנים.

נעבוד עם סלסאות התפחה מיוחדות, תבניות ייעודיות ללחמים ונכין גם לחמים בעבודת יד חופשית

במסגרת הסדנה נכין מגוון לחמים:

לחמי שיפון באחוזים משתנים * לחמי כוסמין * לחמי חיטה מלאה * לחמי מחמצת * לחמי דגנים

משך הסדנה כ-5 שעות | הסדנה הינה סדנה מעשית מקצועית המועברת ע"י הקונדיטור ואופה הלחמים ערן דה-בר , דור 4 בתחום.

את הסדנה נסיים בטעימות של גבינות, יין, מבחר ירקות ולחמים חמים שזה עתה יצאו מהתנור.

כל משתתף מקבל חוברת מתכונים+ מארז לקחת עימו הביתה את הלחמים ומאפים שהכין

עלות הסדנה 279 ש"ח למשתתף יחיד, רכשו שובר זוגי ותיהנו מ50 ש"ח הנחה.

 

רא השנה מתקרב בצעדי ענק ולכבודו בנינו עבורכם סדנת קינוחים במהדורה מיוחדת לחג.

הצטרפו אלינו לסדנת קינוחים שתשדרג לכם כל אירוע ואירוח ותהפוך לשיחת היום.

הסדנה כוללת הכנת:

קינוחי ביס מרהיבים , צבעוניים ומענגים שכולם יתענגו עליהם וירצו עוד ועוד..

קינוחי מוס דבש - שכבות מענגות של מוס שוקולד המתחברות יחד עם שכבות בראוני דבש עם נגיעות של פקאן |

שלגוני מגנום שוקולד מריר/ חלב ופקאן | שלגוני מגנום שוקולד לבן ואגוזי לוז

עוגת שוקולד -דבש ושכבות גנאש, מדובר בעוגת שחיתות, חיבור מטריף בין שוקולד , רכות, נימוחות ועסיסיות

מאפינס דבש | מאפינס שוקולד חום/לבן | מאפינס ווניל ודובדני אמרנה

עוגת דבש קלאסית ומסורתית *עוגת דבש -אגוזים וקינמון

משך הסדנה כ-5 שעות | עלות הסדנה 289 ש"ח למשתתף- רכשו שובר זוגי ותיהנו מ50 ש"ח הנחה

אין כמו ניחוחות אפייה הממלאים את חלל החדר ואין כמו מאפי שמרים עסיסיים, נימוחים ומענגים שכל ביס בהם מעלה לנו חיוך

במסגרת הסדנה תרכשו כלים, טכניקות וידע איך להכין מאפי שמרים שכולם אוהבים.

מאפי שמרים קלאסיים שכולם מתענגים עליהם והם תמיד, אבל תמיד נחטפים בצ'יק.

הסדנה הינה סדנה מעשית - לימודית המועברת ע"י הקונדיטור ואופה הלחמים ערן דה-בר, דור 4 בתחום ומתמחה באפייה ובעוגות מסורתיות.

ערן הינו בן למשפחת מייסטר קונדיטורים כך שמשחר ילדותוו הוא חי ונושם את עולם הקונדיטוריה.

את הסדנה נתחיל בהסבר , טכניקות וטיפים חשובים אודות תהליכי האפייה והחיבור שנוצר בין חומרי הגלם השונים.

כל משתתף יכין בצק שמרים אישי אשר ממנו בהמשך הסדנה יכין מגוון מאפים.

הסדנה הינה סדנה בת כ-5 שעות הכוללת:

*הכנת בצק שמרים , בשלב הביצוע כל משתתף מכין את הבצק שלו

*הכנת קרנץ / ספירלות שמרים במילוי נוגט/ חמאה וצימוקים ביין/ גבינה

*קרואסון – הסבר והדגמה , הכנת קרואסון חמאה קלאסי, קרואסון שוקולד וקרואסון צבעוני.

*הכנת מילוים שונים- נוגט, שוקולד, קרם פטיסייר יוגורט ודובדבני אמרה, קרם פיסטוק ועוד..

*הכנת קרם פטיסייר ווניל/ שוקולד

*הכנת מאפי שמרים אישיים במגוון מילויים עסיסיים : מקלות שמרים, ספירלה שמרים, דיסקיות שמרים וקרנץ שמרים

עלות הסדנה 289 ש"ח למשתתף, רכשו שובר זוגי ותיהנו מ60 ש"ח הנחה

בתום הסדנה כל משתתף מקבל חוברת מתכונים+ מארז אישי לקחת הביתה את מגוון המאפים והעוגות שהכין