גנאשים של דה-בר

גנאש שוקולד - מריר 70% , שוקולד לבן

125 מ"ל שמנת מתוקה
125 גר' שוקולד מריר
25 גר' חמאה
יש להרתיח בסיר
לאחר הרתיחה להעביר לקערה ולהוסיף את השוקולד
להוסיף לתערובת ולהמתין מס' דקות ולבחוש עד לקבלת מרקם חלק.
יש להרתיח בסיר

גנאש שוקולד רום, וויסקי

125 מ"ל שמנת מתוקה
275 גר' שוקולד מריר
25 מ"ל רום/וויסקי
25 גר' חמאה

יש להרתיח בסיר
לאחר הרתיחה להעביר לקערה ולהוסיף את השוקולד והרום

להוסיף לתערובת להמתין מס' דקות ולבחוש עד לקבלת מרקם חלק.

גנאש פרי (תפוזים)

125 גר' שמנת
חצי פריגת קפוא - 125 גר'
125 גר' שוקולד מריר
75 גר' חמאה
30 גר' גלוקוזה:
יש להרתיח בסיר

לאחר הרתיחה להעביר לקערה ולהוסיף את השוקולד
להוסיף לתערובת, להמתין מס' דקות ולבחוש עד לקבלת מרקום חלק
ניתן להשתמש בתפוזים טריים: 3 תפוזים סחוטים וקליפה מתפוז אחד