סדנת אפיית לחמים – מתכונים
ראשי » סדנת אפיית לחמים – מתכונים
De Beer
  • עמוד הבית
  • אודות
  • תחומי פעילות
    • סדנאות שוקולד
    • סדנאות אפייה
    • סדנאות בישול
      • סדנת בישול איטלקי
      • סדנת אפייה איטלקית לגיבוש – הכנת מאפים איטלקיים
    • ערבי גיבוש ויום כיף
    • סדנאות גיבוש
      • סדנאות שוקולד גיבוש
      • סדנאות שוקולד לימי כיף
      • סדנאות אפייה לגיבוש
      • סדנת אפיית לחמים
      • סדנת גיבוש – קינוחים מטריפים
      • אפייה איטלקית – מאפים איטלקיים
      • סדנאות שוקולד למסיבות סיום
    • מועדי סדנאות
    • בר קינוחים לאירועים
      • סדנת בר קינוחים
    • מתכונים
      • סדנת אפיית לחמים – מתכונים
      • סדנת שוקולד – מתכונים
  • גלרית סדנאות
  • לקוחות
  • הסטודיו
  • מבצעים
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • אודות
  • תחומי פעילות
    • סדנאות שוקולד
    • סדנאות אפייה
    • סדנאות בישול
      • סדנת בישול איטלקי
      • סדנת אפייה איטלקית לגיבוש – הכנת מאפים איטלקיים
    • ערבי גיבוש ויום כיף
    • סדנאות גיבוש
      • סדנאות שוקולד גיבוש
      • סדנאות שוקולד לימי כיף
      • סדנאות אפייה לגיבוש
      • סדנת אפיית לחמים
      • סדנת גיבוש – קינוחים מטריפים
      • אפייה איטלקית – מאפים איטלקיים
      • סדנאות שוקולד למסיבות סיום
    • מועדי סדנאות
    • בר קינוחים לאירועים
      • סדנת בר קינוחים
    • מתכונים
      • סדנת אפיית לחמים – מתכונים
      • סדנת שוקולד – מתכונים
  • גלרית סדנאות
  • לקוחות
  • הסטודיו
  • מבצעים
  • צור קשר
De Beer
  • עמוד הבית
  • אודות
  • תחומי פעילות
    • סדנאות שוקולד
    • סדנאות אפייה
    • סדנאות בישול
      • סדנת בישול איטלקי
      • סדנת אפייה איטלקית לגיבוש – הכנת מאפים איטלקיים
    • ערבי גיבוש ויום כיף
    • סדנאות גיבוש
      • סדנאות שוקולד גיבוש
      • סדנאות שוקולד לימי כיף
      • סדנאות אפייה לגיבוש
      • סדנת אפיית לחמים
      • סדנת גיבוש – קינוחים מטריפים
      • אפייה איטלקית – מאפים איטלקיים
      • סדנאות שוקולד למסיבות סיום
    • מועדי סדנאות
    • בר קינוחים לאירועים
      • סדנת בר קינוחים
    • מתכונים
      • סדנת אפיית לחמים – מתכונים
      • סדנת שוקולד – מתכונים
  • גלרית סדנאות
  • לקוחות
  • הסטודיו
  • מבצעים
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • אודות
  • תחומי פעילות
    • סדנאות שוקולד
    • סדנאות אפייה
    • סדנאות בישול
      • סדנת בישול איטלקי
      • סדנת אפייה איטלקית לגיבוש – הכנת מאפים איטלקיים
    • ערבי גיבוש ויום כיף
    • סדנאות גיבוש
      • סדנאות שוקולד גיבוש
      • סדנאות שוקולד לימי כיף
      • סדנאות אפייה לגיבוש
      • סדנת אפיית לחמים
      • סדנת גיבוש – קינוחים מטריפים
      • אפייה איטלקית – מאפים איטלקיים
      • סדנאות שוקולד למסיבות סיום
    • מועדי סדנאות
    • בר קינוחים לאירועים
      • סדנת בר קינוחים
    • מתכונים
      • סדנת אפיית לחמים – מתכונים
      • סדנת שוקולד – מתכונים
  • גלרית סדנאות
  • לקוחות
  • הסטודיו
  • מבצעים
  • צור קשר

לחם בריאות של דה בר Copy

המצרכים 110 גר' קמח שטיבל 2 110 גר' קמח שיפון 110 גר' קמח חיטה מלאה ניתן להוסיף עד 60 גר' דגנים גרוסים כגון: חמניות, דוחן,

קרא עוד »

מתכון להכנת חלה מתוקה של דה-בר

  המצרכים 500 גר' קמח לבן רב תכליתי 25 גר' שמרים טריים 1 ביצים 100 סמ"ק שמן 5 גר' מלח 50 גר' סוכר 220 מים

קרא עוד »

מתכון להכנת לחם זיתים של דה-בר

המצרכים 180 גרם קמח לבן 60 גרם קמח שיפון 84 גרם מחמצת 5 גרם שמרים טריים 3.5 גרם מלח 120 גרם מים 95 גרם מרינדת

קרא עוד »

מתכון להכנת ג'בטה ופוקצ'ה של דה-בר

המצרכים 1 ק"ג קמח ( רב תכליתי ) 700 גרם מים 700 גרם מחמצת – לא מחייב 25 גרם מלח 50 גרם שמן זית 30

קרא עוד »

מתכון להכנת מחמצת של דה בר

המצרכים 8 תפוח"א רחוצים רצוי מתוקים 1 ליטר מים מינרלים טבעיים כף דבש אופן ההכנה חתוכים את התפוחים לרבעים ומשאירים את הקליפה והליבהממיסים את הדבש

קרא עוד »

מתכון להכנת בצק שמרים בסיסי של דה בר

  המצרכים 500 גר' קמח לבן רב תכליתי 15 גר' סוכר 10 גר' מלח 50 סמ"ק שמן 15 גר' שמרים לחים (קובייה) 250 סמ"ק מים

קרא עוד »

לחם בריאות של דה בר

המצרכים 110 גר' קמח שטיבל 2 110 גר' קמח שיפון 110 גר' קמח חיטה מלאה ניתן להוסיף עד 60 גר' דגנים גרוסים כגון: חמניות, דוחן,

קרא עוד »
אודות
ערן דה-בר דור 3 למשפחת מייסטר קונדיטורים, עוד משחר ילדותו ניצל כל רגע פנוי ללמוד את רזי המקצוע- קונדיטאות מאביו גבי,שהינו מייסטר קונדיטור ואומן בתחום הקונדיטוריה. ערן דה-בר הוא קונדיטור המתמחה בעוגות רטרו-עוגות של פעם,ייחודיות שלא תמצאו באף מקום אחר. איכות המוצרים יחד עם עבודה שנעשית בידיים (ולא במכונה) בשילוב עם עשייה מהלב והנשמה כל זאות ועוד מעניק את הטעם והמראה לכל עוגה ועוגה.. עסיסיות וטעם שמשאיר חשק לעוד ועוד..
תחומי פעילות
  • סדנאות שוקולד
  • סדנאות אפייה
  • סדנאות גיבוש
  • בר קינוחים לאירועים
  • מתכונים
צור קשר
לקוחות יקרים , נשמח לעמוד לשירותכם בכל נושא, למשלוח מייל נא מלאו את הפרטים ואנו נחזור אליכם בהקדם.

שעות הפעילות:
בימים א'-ה' בין השעות 08:00-18:00,

טלפון להזמנות: 077-6160061, 052-2074214
מייל: de_beer@netvision.net.il

Design by Adactive
כל הזכויות שמורות ל-De Beer
צור קשר
X

צור קשר

גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס