סדנאות אפייה לחמים

אני זוכר ילדות קסומה של ניחוחות וטעמים בקונדיטוריה המשפחתית על רכס הכרמל.ריח מתוק אשר נישא למרחקים, ריח מיוחד במינו של מאפים מתוקים ומלוחים, של עוגות ועוגיות.רגעים יקרי ערך בהם שעות הייתי מבלה בקונדיטוריה ולומד מסבי ואבי את סודות המקצוע, וכבר אז ידעתי שיבוא היום ואמשיך את השושלת.

קורס אפיית לחמים מקצועי

אנחנו שמחים לבשר לך שמחזור נוסף של קורס אפיית לחמים מקצועי יוצא לדרך וקורס נוסף נפתח ביולי 2018

6 מפגשים | אחת לשבוע | 6 שעות אקדמיות | עיוני + מעשי

מטרת הקורס :

לרכוש מיומנויות, טכניקות ושיטות עבודה.

קמחים – חשיפה, היכרות ודינמיקת עבודה עם הסוגים השונים.

בתום הקורס תדעו לבנות מתכונים ולאפות לחמים כמו שאתם אוהבים!

בין נושאי הקורס:

יסודות האפייה – תהליכי אפייה וחיבור בין חומרי הגלם השונים

כללי עבודה להכנת לחמים

שמרים – טריים / יבשים, מה ההבדל וההשפעות

היכרות עם הקמח - על סוגיו השונים והשפעתו על המוצר הסופי

מהי מחמצת , איך מכינים מחמצת ותחזוקה שוטפת.

לחמים בהידרקציה משתנה | פוקצ'ות+ ג'אבטות

לחמים מקמחים קדומים שלא עברו הנדסה גנטית | לחם כפרי מסורתי

לחמי שיפון ו וכוסמין– לחמים עם הידרקציה משתנה

לחמי בריאות מקמחים מלאים בווריאציות שונות

חלות קלועות , חלות מתוקות ולחמניות ביס

בייגל, פיירצל, בריוש ולחמים מיוחדים ועוד..

 

הקורס מתקיים במתחם דה-בר, במושב כפר חסידים, מתחם מעוצב מאובזר וייחודי.

בכל קורס יש מינימום 7 משתתפים ומקסימום 12

חלק מהלחמים שיילמדו במהלך הקורס יאפו בתנור אבן מיוחד וחלק בתנורים רגילים.

אין צורך בידע וניסיון מוקדם באפייה, כל המידע הדרוש מועבר במהלך הקורס

עלות הקורס כולל ביגוד | עלות הקורס כולל חוברת מתכונים

לנרשמים עד 20.6.18 עלות הקורס 1900 ש"ח במקום 2300 ש"ח 

לפרטים והרשמה חייגו 077-61-600-61

 

 

 

 

תלמדו כיצד לאפות לחמים כפריים משובחים

במתחם דה-בר תוכלו ליהנות גם ממבחר סדנאות אפיית לחמים הפתוחות לקהל הרחב ומתקיימות במהלך כל חודש.

לו"ז הסדנאות זמין עבורכם כאן באתר, כל שעליכם לעשות זה להקליק על כפתור מועדי סדנאות שנמצא בקטגוריה של תחומי פעילות.

כך שאתם בוחרים את הסדנה המועדפת עליכם. 

הסדנאות לאפייה לחמים כמו גם שאר סדנאות הבישול והאפייה המתקיימות במתחם דה-בר מתקיימות בקבוצות של עד 12 משתתפים, כמות זו יכולה להשתנות בהתאם לדינמיקת הסדנה.

סדנאות לאפייה לחמים - סוגי הסדנאות:

סדנאות לחמי מחמצת ובריאות* לחמי דגנים ושיפון * לחמי כוסמין* לחמים מחיטה מלאה * לחמים מקמחים קדומים* לחמים ממולאים* חלות ולחמניות , 
*אפייה איטלקית - פוקצ'ות ירקות עסיסיות, פיצות וג'אבטות ועוד...
הסדנאות לאפיית לחמים הן סדנאות מקצועיות, לימודי+ מעשי ומועברות ע"י השף קונדיטור ואופה הלחמים ערן דה-בר, דור 4 בתחום.

השף קונדיטור ערן דה-בר התמחה בעולם אפיית הלחמים ובמהלך הסדנה מעניק טיפים ודגשים לשיפור ושדרוג הלחמים.

משך כל סדנה כ-4 שעות.
כל משתתף מקבל בתום הסדנה חוברת מתכונים מתנה+ אריזה מעוצבת לקחת הביתה את כל הלחמים שהכין במהלך הסדנה.

לתיאום מועד לסדנה יש לפנות למרכז ההזמנות בטלפון 077-61-600-61

לפרטים נוספים והרשמה לקורס או סדנה לאפיית לחמים

פנו עכשיו

סדנת אפייה - הכנת פיתות
סדנת אפייה - הכנת בייגל ופרייצל
סדנת אפיית לחמים - טכניקות עיצוב