מועדי סדנאות

דה-בר מציעים לך מגוון סדנאות שיפתחו בפנייך עולם חדש של טעמים, צבעים וניחוחות!
ההזדמנות שלך ללמוד את סודות המקצוע מתחילה כאן !

לפרטים והרשמה ניתן לפנות לשירות לקוחות 077-61-600-61 ותיהנו מכל רגע

 

 

אוהבים לבשל או לאפות? יש לכם חלום לייצר ממתקי שוקולד משובחים בעבודת יד?

בואו להגשים חלום 

ולגלות את סודות המטבח האיטלקי, קסם השוקולד והאפייה

סדנאות מעשיות | אנשי מקצוע מובילים בתחום | חוויה מהנה, טעימה ובלתי נשכחת

נלמד לטמפרר שוקולד, להכין קישוטי שוקולד

נכין פרלינים במילוי מרמלדת תות שדה, מרמלדת מנגו

טבלאות שוקולד ופיסטוק חלבי, טבלאות שוקולד ואגוזי לוז

אצבעות שוקולד במילוי פטל , אצבעות שוקולד במילוי פקאן, שוקולד וחמוציות

נכין כפיות משוקולד – כפיות זברה חום/ לבן, כפיות עם איורים

טראפלס שוקולד קפה , טראפלס שוקולד נוגט

משך הסדנה כ-3 שעות

עלות הסדנה 199 ₪ למשתתף

תוכן אקורדיון

נלמד להכין בצק פסטה בעבודת יד

פסטות צבעוניות ופסטות עם עשבי תיבול

נלמד לעבוד עם מכונת הפסטה ולהכין דפי לזניה , פסטה פטוצ'יני

נכין מגוון פסטות חלולות וגם נתנסה בהכנת רביולי

נכין רטבים מיוחדים להגשה לצד המנות, סלט רענן וקינוח מפנק

בתום הסדנה נשב ליהנות מארוחה איטלקית, נשמע מוסיקה ונרים כוסית יין לחיים

משך הסדנה כ-3 שעות

עלות הסדנה 210 ₪

לחם משובח ואיכותי מתחיל בחיבור נכון של חומרי גלם איכותיים.

נלמד את כל סודות המחמצת, תחזוקה ושילוב בלחמים.

נכין לחמים כפריים, לחמי עם עשבי תיבול/ אגוזים/עגבניות מיובשות ועוד..

נכין לחמים בסלסלות מיוחדות ונשתמש בטכניקות חיתוך לעיצוב הלחמים.

 

משך הסדנה כ-4 שעות

עלות הסדנה 249 ₪

בתום הסדנה נהנה מארוחה קלה של לחמים חמים, גבינות וסלט רענן לצד מוסיקה טובה ויין משובח

אין כמו ליהנות מעוגיות נימוחות, עוגיות מענגות, עוגיות עסיסיות לצד הקפה!

נלמד לשלב במרקמים ובטעמים כדי ליצור את העוגייה המושלמת עבורנו כמו

עוגיות שוקולד פיצוץ – עוגיות שוקולד המתפצפצות בפה

עוגיות תבלין – חגיגה של טעמים מיוחדים

שכבות של עונג – שכבות של פריך לוז, מרמלדה תות

מכל הלב – עוגיות של פעם, פריך חמאה במילוי גנאש

רול פיסטוק / רול פקאן

משך הסדנה כ-4 שעות

עלות הסדנה 249 ש"ח למשתתף

אין כמו ניחוח האפייה הממלאים את החלל, אנחנו מזמינים אתכם לחוויה מהנה וטעימה!

והפעם נלמד להכין בצק שמרים מתוק ומלוח

נכין מקלות גריסיני  – גריסיני גבינה, גריסיני סומסום, גריסיני זעתר, גריסיני קצח ועוד..

בריוש עסיסי – בריוש חמאה, בריוש גבינה

ונסיים בהכנת עוגת הקוגלהוף המסורתית והקלאסית במילוי שוקולד משובח

משך הסדנה כ-4 שעות

עלות הסדנה 269 ₪ למשתתף

אוהבים מתוק וגם מלוח?

אנחנו מזמינים אתכם לסדנה מיוחדת במינה, סדנה המשלבת בין 2 העולמות.

פתרון מושלם לכל אירוע ואירוח.

בסדנה נלמד להכין בצק פריך מלוח ובצק פריך מתוק.

נכין קישים אישיים, קיש ירקות מוקפצים עם עשבי תיבול ומיקס גבינות.

קיש בצל | קיש בטטה ובצל סגול | קיש זוקיני וגבינת ריקוטה | קיש חצילים וגבינת צאן |

נעבור למתוקים ונכין טארטים אישיים ומטריפים במילוי קרם פטיסייר, פירות יער ופירות העונה | טארט שוקולד וקפה

משך הסדנה כ-4 שעות בעלות של 259 ₪ למשתתף

שעתיים מטריפות בהם הורים ןילדים כאחד יכינו פסטות בעבודת יד, יכינו פטוצ'יני ופסטות חלולות

ילמדו להכין רטבים מיוחדים וסלט ירקות רענן ובריא אותו נגיש בארוחה לצד מנות הפסטה

משך הסדנה כשעתיים ועלות הסדנה 80 ₪ למשתתף

מדובר בסדנה + ארוחה

לחוש, ליהנות, לאפות

נלמד להכין לחמים משובחים ואיכותיים, נכין לחמים כפריים, לחמי שיפון ודגנים

נלוש, נקפל, נעצב ונכין לחמים בצורות ובעיצובים מיוחדים ונלמד שיטות וטכניקות מסורתיות.

בתום הסדנה נרים כוסית יין לחיים וניהנה מטעימות של גבינות ומטבלים לצד לחמים נפלאים

משך הסדנה כ-4 שעות , 259 ₪ למשתתף

לחמי מחמצת | לחמים שיפון ולחמים כפריים עם הידרקציה משתנה | לחמניות, חלות ובייגל מתוק/ מלוח |  לחמים ממולאים |

לחמים מסורתיים | לחמים מקמח מלא | פוקצ'ות, ג'אבטות ופיצות | בריוש |לחמים מיוחדים ועוד..

קורס מקצועי מעשי + עיוני

דגשים על תהליכי אפייה וחיבור בין חומרי הגלם השונים

עלות הקורס 1920 ₪ לנרשמים עד 21.1.18 במקום 2400 ₪

  הריח, הטעם, ההנאה

נלמד להכין בצק שמרים משובח ואיכותי, נכין קרנץ קרם פטיסייר ושוקולד עסיסי, קרנץ גבינה נימוח ומענג, מאפה שמרים חלבה |

שושני פרג ורול תפוחים מקורמלים.

כשניחוחות האפייה ממלאים את החדר ועוגות השמרים יוצאים מהתנור זו פשוט חגיגה

נלמד איך עובדים עם שמרים ונקבל טיפים חשובים להכנת מאפי שמרים עסיסיים

משך הסדנה כ-4 שעות, עלות הסדנה 249 ₪ למשתתף

נלמד להכין בצק פסטה בעבודת יד, פסטות צבעוניות ופסטות עם עשבי תיבול

נלמד לעבוד עם מכונת הפסטה ולהכין דפי לזניה , פסטה פטוצ'יני

נכין רביולי גבינה, רביולי בטטה ורביולי תרד

נכין רטבים מיוחדים להגשה לצד המנות, סלט רענן וקינוח מפנק

בתום הסדנה נשב ליהנות מארוחה איטלקית, נשמע מוסיקה ונרים כוסית יין לחיים

משך הסדנה כ-3 שעות

עלות הסדנה 219 ₪

 

 הטעמים, המרקמים, צבעוניות

נלמד להכין קינוחים מרהיבים ומיוחדים המורכבים משכבות שונות

קינוח מענג – שכבות מוס שוקולד ומוס ווניל, דקואז' לוז, מרמלדת תות ופריך לוז

טארט פקאן – פריך לוז, ביסקוויט ווניל, פקאנים וזיגוג שקוף

טארט פירות יער – פריך על בסיס חמאה, ביסקוויט ווניל, קרם פטיסייר, פירות יער ופירות העונה, זיגוג שקוף

משך הסדנה כ-4 שעות , 259 ₪ למשתתף

נלמד להכין בצק שמרים משובח ואיכותי, תהליכי הלישה והקיפול.

נכין את עוגת עוקץ הדבורה במילוי קרם פטיסייר קלאסי

נכין שושני שמרים במילוי שוקולד מענג וריבועי שמרים במילוי תפוחים מקורמלים

משך הסדנה כ-4 שעות

עלות הסדנה 259 ₪ למשתתף

 

סדנה מטריפה ומתוקה להכנת ממתקי שוקולד באווירת החג

משך סדנה כשעה וחצי עד שעתיים | עלות הסדנה 70 ₪ למשתתף

בתום הסדנה המשתתפים מקבלים מארז אישי לקחת הביתה עימם את יצירות השוקולד שהכינו

אופים ונהנים ביחד, זמן איכות יקר מפז בו הורים וילדים עובדים יחד כצוות ומכינים מבחר מאפים באווירת החג

אוזני המן במילוי שוקולד | אוזני המן במילוי מרמלדת תות | עוגיות ויטראג' מרהיבות וטעימות

עלות הסדנה 80 ₪ למשתתף ומשך הסדנה כשעתיים

בתום הסדנה יוצאים עם מארז אישי גדול ומלא בשלל מאפים טעימים ומשובחים