אודות דה בר

ערן דה-בר דור 3 למשפחת מייסטר קונדיטורים, עוד משחר ילדותו ניצל כל רגע פנוי ללמוד את רזי המקצוע- קונדיטאות מאביו גבי,שהינו מייסטר קונדיטור ואומן בתחום הקונדיטוריה. 

ערן דה-בר הוא קונדיטור המתמחה בעוגות רטרו-עוגות של פעם,ייחודיות שלא תמצאו באף מקום אחר.

איכות המוצרים יחד עם עבודה שנעשית בידיים (ולא במכונה) בשילוב עם עשייה מהלב והנשמה כל זאות ועוד מעניק את הטעם והמראה לכל עוגה ועוגה.. עסיסיות וטעם שמשאיר חשק לעוד ועוד..

ערן דה-בר הגשים את חלומו לעסוק בתחום הקונדיטוריה ולהמשיך את המסורת רבת השנים אשר קיימת במשפחתו והפך להיות קונדיטור לאחר שסיים את לימודיו בדן גורמה.

ידע וניסיון של עשרות שנים הועבר אליו מאביו גבי שניהל ביד רמה את הקונדיטוריה המשפחתית וכך הפכו כל אותן השעות הרבות שבילה בקונדיטוריה וצפה באביו וסבו לאוצר יקר ערך ועיצב את הקו בו הולך מה שהופך אותו להיות ייחודי בתחום הקונדיטוריה. 

המסורת של משפחת קונדיטורים המעבירה מאב לבן את רזי המקצוע- קונדיטאות עדיין נמשכת.

מסורת זו שאט אט נעלמת לה מעולמנו, אך נשמרת מכל משמר במשפחת הקונדיטורים דה-בר.

טיב חומרי הגלם ודרך העבודה מובילים לתוצאה נפלאה מאין כמוה - מאפה/ מוצר איכותי ללא פשרות!

בנוסף להיותו קונדיטור ערן הוסיף והתמחה בתחום סדנאות שוקולד,ניפוח ומשיכת סוכר ובלחמים.

כשוקולטייר מתמחה בפרלינים ובמוצרי שוקולד כל גווניו הרבים.

תחום ניפוח ומשיכת סוכר הינו תחום ייחודי בארץ שמעטים עושים בו שימוש, וערן דה-בר משלב זאות עם תחום הקונדיטוריה .

ערן דה-בר הוסיף והתמחה בתחום הלחמים על כל גווניו החל מלחמי בריאות,לחמי מחמצת על סוגיהם הרבים , חלות , פרייצל, בייגלה ועוד...

 

ההגדה לבית דה-בר החלה בשנות ה 30  

 

 

בארץ הקימו את בית הקפה דה-בר, בית קפה משפחתי וחמים אשר הוקם בפינה נסתרת במרכז הכרמל ושימש כמקום עליה לרגל של יוצאי אירופה שהתגעגעו לטעם ולאיכות של פעם.